Martie 2009

Cum a fost la Foto Safari #3 pe Mosii Vechi

In Evenimente, 16 Mar 2009 18:44, (0)

Sambata dimineata, cum se crapa de ziua, pe la 11 si jumatate, sub un nor care se scutura nitel pe la Unirii si sub privirile usor agitate ale trecatorilor, un grup de vreo 40 de oameni cu camerele foto de gat au blocat vreo 10 minute trotuarul de la Cocor, ciripind si socializand, apoi s-au raspandit brusc la vanat fotografii.

OK, recunosc, brusc e un termen relativ. Cam ca in bancul cu melcul care facea tzushti in tufis. Dar odata pusi in miscare si imediat ce a iesit si soarele din nori, grupurile s-au mai intremat si cheful de plimbare a venit mergand (si cascand).

Suntem vanati!Foto Safari #3
Foto Safari #3 Bitchslappin'

Zona aleasa pentru plimbare a fost cea a Mosilor Vechi, iar sugestiile noastre pentru popasuri foto au fost Hanul Solaco(g)lu (1859), Casa cu geamuri bombate (1861), Casa breslelor, Templul Coral si vreo 5-6 biserici. Pe langa ele, zona ne ofera o suma considerabila de daramaturi pitoresti, case vechi cu o arhitectura superba, in paragina sau refacute, o comunitate pasnica de catei batrani si... liniste!

Wishful thinkingD. BeckhamFoto Safari #3
Foto Safari #3Dupa amiaza de caineFoto Safari #3

Grupul nostru s-a plimbat coerent ca un fluturas abia intarcat, pe un traseu riguros stabilit inainte, care arata cam asa:

harta mosi

Celelalte grupuri au urmat probabil rute asemanatoare, dar ne-am reintalnit toti in doua ore la Mystic Tree, unde am mancat bunatati si am socializat la mansarda sub lumina de ploaie cu soare.

Foto Safari #3 Casa cu bulina
GuestHanul Solacolu

A fost foarte placut, data viitoare poate vii si tu.

N.B. Daca ai participat la safari-ul de sambata, noi am inceput deja sa adunam fotografiile in galeria de pe 100eyes, tu ce mai astepti?
(considera asta o invitatie speciala, mai ales ca dupa vreo alte cateva safari-uri productive ne gandeam sa alegem cele mai frumoase fotografii si sa le aratam si altora, intr-o expozitie de grup ;-)

Old manFoto Safari #3oh, grandma, what big teeth...
Foto Safari #3We will prevailFoto Safari #3