Cum se foloseste 100eyes?

 

Ti-ai facut cont? Perfect. Ti-ai editat si profilul (avatar, permalink si watermark personalizat)?

Poti sa incepi sa contribui la structura publica de albume sau sa iti structurezi o galerie personala, in care ai la dispozitie 100 Mb pe care ii poti imparti in 10 albume. O fotografie nu trebuie sa depaseasca 500kb (foloseste optiunea save for web din Photoshop). Poti uploada cate o fotografie o data sau mai multe, intr-un zip.


Ce diferenta e intre albumele "publice" si cele personale?

  • in cele publice poate contribui oricine; scopul lor este sa prezinte o imagine cat mai larga si colorata a unui loc sau a unui eveniment public.
  • in cele personale iti poti pune doar tu fotografiile (de la ziua ta, de exemplu) si cele pe care nu le vrei la un loc cu unele straine; acolo iti poti construi o galerie personala, un portofoliu.
  • fotografiile tale se vor vedea la adresa http://100eyes.ro/photogallery/aici username-ul tau/photos_html, indiferent daca sunt in galeria personala sau in albumele publice.

Important de retinut

  • nu te grabi sa iti umpli galeria personala, da un tur de site si vezi cum e aranjat, sigur vei gasi un loc pentru fotografiile tale.
  • alege bine locul potrivit pentru fotografia ta; daca nu il gasesti, da-ne un mesaj si o sa il construim noi pentru tine (sa zicem ca vrei sa pui fotografii din Papua Noua Guinee si nu gasesti inca albumul in structura publica - o facem noi pentru tine)
  • alege cu grija cuvintele cheie; tag-urile sunt foarte importante la 100eyes si usureaza cautarea.