Despre drepturi de autor si eticheta

 

Nu publica fotografii care nu iti apartin, este ilegal, imoral si ingrasa. Daca ai gasit o fotografie pe care vrei sa o folosesti undeva sau sa o publici la tine pe blog, cere-i voie autorului printr-un comentariu, nu ne scrie noua (forma de contactare directa a unui user este in lucru). Toate drepturile de autor apartin in exclusivitate fotografilor respectivi, in cazul in care nu se specifica altfel.


Creative Commons este un sistem prin care se pot proteja sau, dimpotriva, face accesibile fotografiile. Citeste mai multe despre asta aici.


Ca sa iti protejezi suplimentar fotografiile, foloseste optiunea din profilul tau de a-ti personaliza watermarkul. Daca sesizezi o neregula sau depistezi in galeria cuiva o fotografie despre care poti dovedi ca nu ii apartine, semnaleaza-ne acest lucru.


Utilizatorii 100eyes isi asuma responsabilitatea pentru continutul uploadat. In galeria personala iti poti pune ce fotografii vrei, de la cele facute cu telefonul in baie pana la cele facute cu teleobiectivul in baia vecinei. Acolo regulile de conduita si pudoare nu sunt (prea) restrictive, dar contam pe bunul simt al fiecaruia.


In momentul in care parasesti galeria ta personala si pui fotografii in zona publica, accepti implicit faptul ca ele trebuia sa aiba un caracter personal foarte redus.


Comenteaza! Constructiv si cu bun simt.

Tu ce crezi

logheaza-te ca sa poti comenta